Još ne znate gdje ćete dočekati 2019.? Ne brinite!

Novogodišnje fešte pripremaju Krapina, Zabok i Bedekovčina, a po prvi put organizira se i doček u podne na čak tri lokacije u Zagorju

Objavljeno: 26.12.2018. JJ

Ako još uvijek ne znate gdje ćete dočekati novu 2019. godinu, ne brinite. U Zaboku, Krapini i Bedekovčini ponovno se pripremaju dočeci na otvorenom, a za one koji ipak žele leći na vrijeme, tu je i doček u podne na čak tri lokacije u Zagorju.
Krapinčani u bogatom programu “Prosinca u Krapini” uživaju već tjednima, a kruna svega je doček nove godine na Trgu Ljudevita Gaja, uz popularne Šarmere. U Zaboku će biti postavljen grijani šator, a već od 21 sat posjetitelje će zabavljati Picadilly Show Band i DJ. U Bedekovčini, grijani će šator biti postavljen na prostoru tržnice, a svirat će Dečki z bregov. Program također počinje u 21 sat.
Na tradicionalnom i uvijek dobro posjećenom dočeku u podne u Mariji Bistrici, nastupit će Full Gas i Barabe, a posebno je zanimljiva i božićna tombola, čija je glavna nagrada automobil Hyundai i20 GO. Doček u podne u Stubičkim Toplicama priprema i Udruga “Modus Vivendi”, kao i Općina Konjščina, i to u mjestu Galovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba