U sklopu tradicionalne manifestacije “Zlatarska božićnica”

Uz glazbeni program upaljena četvrta adventska svijeća, a otvorena i izložba Udruge likovnih umjetnika “Zlatarska paleta”

Objavljeno: 24.12.2018. zagorjeinternational

U sklopu “Zlatarske božićnice”, proteklog je vikenda održan mali adventski sajam na Trgu slobode, te je upaljena četvrta adventska svijeća, uz glazbeni program učenika Osnovnih škola Zlatar i Belec, KPD-a Zlatarjeve, KUD-a Belec i Zbora mladih župe Zlatar. U Galeriji izvorne umjetnosti otvorena je izložba Udruge likovnih umjetnika “Zlatarska paleta”, povodom obilježavanja 25. obljetnice. Prigodne riječi uputio je predsjednik udruge Darko Varga, obratila se i v.d. ravnateljice Božena Slunjski, kao i gradonačelnica Jasenka Auguštan Pentek, a u prigodnom glazbenom programu nastupile su članice Ženske vokalne skupine Dora. Izložba ostaje otvorena do 6. siječnja.
Završno događanje “Zlatarske božićnice” je u subotu, 5. siječnja, u Belcu, gdje se organizira program pod nazivom “Nebo želja”, u sklopu kojeg će se puštati svjetleći lampioni na nogometnom igralištu i održati novogodišnji koncert KUD-a Belec i gostiju, u župnoj crkvi.

FOTO: Željko Slunjski

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba