PROSINAC PREPUN DOBRE ZABAVE: U petak disco party, a priprema se i dvostruki doček Nove godine

PUNKT BEER HOUSE SLAVI TREĆI ROĐENDAN: Ove subote očekuje vas najluđi provod uz Pirate

Objavljeno: 17.12.2018. zagorjeinternational

Ova je subota, 22. prosinca, rezervirana za veliku proslavu trećeg rođendana poznate pivnice i restorana Punkt Beer House u Mokricama. Uz brojna iznenađenja i nagrade, publiku će zabavljati grupa Pirati, a uz visoku produkciju i odličnu zabavu, posjetitelji će moći uživati u više od 80 vrsta piva te ukusnoj hrani. Zainteresirani će se moći i fotografirati u foto korneru te kući ponijeti jedinstvenu uspomenu.
No, to nije sve. Punkt Beer House priprema razna događanja kroz čitav prosinac, pa je tako u petak, 21. prosinca, na rasporedu disco party uz DJ Gotza i visoku produkciju rasvjete i razglasa.
Po prvi puta, bit će organiziran i dvostruki doček Nove godine – na katu, odnosno, na “Ober Punkt” plesnom dočeku publika će moći uživati u svirci Tamburaškog sastava Brajde, dok se u restoranu priprema “Retro doček” uz Footloose Band.
Zabavite se na adresi Mokrice 180a, Oroslavje, kod ulaza na autocestu.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter