Gradsko društvo Crvenog križa Zabok sa ženama iz projekta MIPOS održalo kreativnu radionicu izrade božićnog nakita

Katici Majsec uručena Jubilarna zahvalnica HCK-a, za poseban doprinos i nesebično pruženu pomoć u ostvarivanju humanitarnih ciljeva

Objavljeno: 16.12.2018. AB

Gradsko društvo Crvenog križa Zabok u subotu je u Zaboku održalo kreativnu radionicu izrade božićnog nakita, ukrasa i cvijeća od krep papira, uz voditeljicu Katicu Majsec, dugogodišnju predanu volonterku Gradskog društva Crvenog križa Zabok.
Sudionice radionice bile su žene zaposlene na projektu “MI POmažemo Starijima – MIPOS”. Osim razvijanja kreativnih vještina, naglasak je bio na osnaživanju žena zaposlenih na projektu, koje su sudjelujući u zajedničkim aktivnostima stekle neka nova znanja, koja će kroz aktivnosti psiho-socijalne podrške moći prenijeti zainteresiranim korisnicima projekta. Na samom kraju radionice Katici Majsec uručena je Jubilarna zahvalnica Hrvatskog Crvenog križa, za poseban doprinos i nesebično pruženu pomoć u ostvarivanju humanitarnih ciljeva HCK-a te povodom obilježavanja tri značajne godišnjice u ovoj godini: 140 godina Crvenog križa na tlu Hrvatske, 65 godina dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji HCK-a te 25 godina samostalnog Nacionalnog društva.

Najnovije po kategorijama

“Vjetar u leđa mi je velika podrška zaposlenika, a uvjerena sam da je i Županiji u interesu da SBKT vode kompetentni ljudi, bez obzira na stranačku (ne)pripadnost”

EKSKLUZIVNO - ODLUČILA ISTUPITI: Kandidatkinja za ravnateljicu Spec. bolnice u Krapinskim Toplicama, klinička psihologinja Gordana Kamenečki o procesu izbora

“Vjetar u leđa mi je velika podrška zaposlenika, a uvjerena sam da je i Županiji u interesu da SBKT vode kompetentni ljudi, bez obzira na stranačku (ne)pripadnost”

Objavljeno: 26.11.2022. Alen Brodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter