Pune ruke posla za dežurne službe

U požaru u Radobojskom Orehovcu teško ozlijeđen 40-godišnjak, dvoje ozlijeđeno u prevrtanju automobila u tunelu kod Krapine – iz vozila ih morali vaditi vatrogasci

Objavljeno: 12.12.2018. AB

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 85 poziva, od kojih se 19 odnosilo na intervencije hitne, a četiri na intervencije savjetodavne medicinske pomoći.

U Radobojskom Orehovcu u utorak oko 19.45 izbio je požar garaže, o kojem smo već izvijestili, pri čemu je 40-godišnji vlasnik zadobio teške tjelesne ozljede u vidu opeklina te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagreb. U požaru su u potpunosti izgorjeli osobni automobil i motocikl te je djelomično nagorjelo još jedno vozilo. Požar su oko 20.45 sati ugasili pripadnici DVD-a Jazvine i JVP-a Krapina, a njegov točan uzrok pokazat će policijski očevid koji je počeo jutros.

U Zaboku pak je došlo do požara kuhinje u stanu zbog samozapaljenja električnog bojlera, a ugasili su ga pripadnici ZJVP-a Zabok.
Evidentirane su i tri prometne nesreće, od kojih se najteža dogodila na ulasku u tunel na zagorskoj magistrali u Krapini. Do nesreće je došlo oko 15.30 sati jer je 59-godišnji vozač, krećući se iz smjera Đurmanca prema Krapini, vozilo držao preblizu desnoj strani kolnika, te je došlo do udara u rubni kamen desnim kotačima, zbog čega je došlo do prevrtanja vozila, koje se zaustavilo na sredini kolnika. U nesreći su vozač i 39-godišnja putnica u vozilu zadobili lakše tjelesne ozljede, a morali su intervenirati i pripadnici JVP Krapina, kako bi unesrećene izvadili iz vozila. Potom su prevezeni u OB Zabok na daljnju obradu, a putnica je zadržana na daljnjem liječenju.

U Mokricama i u Kraljevcu na Sutli došlo je do sudara osobnih automobila, u kojima je nastala samo materijalna šteta.

Od ostalih događanja, zabilježena je provala u vikendicu u Tkalcima kod Krapine te remećenja javnog reda i mira u Krapini i Krapinskim Toplicama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba