Jesenje u pretposljednjem kolu jesenskog dijela sezone 1. HMNL kod Uspinjače izborilo remi

Protiv Splita u posljednjem kolu “zeleni” na svom terenu imaju šansu uhvatiti priključak i popraviti loš dojam sa starta u 1. ligi

Objavljeno: 11.12.2018. AB

U susretu 10. kola 1. HMNL, Uspinjača-Gimka i Jesenje su podijelili bodove odigravši 2:2, što je bilo svojevrsno iznenađenje i poticaj za MNK Jesenje za predstojeće, posljednje kolo jesenskog dijela, a potom i za proljetni nastavak sezone.

Duvančić je u 3. minuti zabio za rano vodstvo domaćina, a rezultat se nije mijenjao sve do 23. minute, kada Vincelj zabija za 1:1. Novu prednost domaćinu donosi Toth u 34. minuti, no gosti se nisu predavali, te na kraju dolaze do izjednačenja autogolom Duvančića u samoj završnici susreta.

Uspinjača-Gimka se tako propustila bodovno izjednačiti s Vrgorcem na  trećem mjestu ljestvice, dok se pak Jesenje ovim remijem bodovno poravnalo s Osječanima, uoči posljednjeg kola jesenskog dijela sezone u kojem na svom parketu dočekuju Split. Prilika je to da se Jesenje i potpuno približi sigurnijoj zoni i odmakne od začelja, budući da Osijek, koji također ima četiri boda te deseti i deveti na ljestvici, MNK Alumnus i MNK Brod, igraju protiv izrazitih favorita – Vrgorca, Uspinjače – Gimke i Novog Vremena Apfela.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba