Udruga Petrože – Krušljevo selo na Skupštini donijela plan rada za sljedeću godinu te obilježila 10. obljetnicu postojanja

Podijeljene zahvalnice osnivačima Udruge – Zdenki Krušelj, Jeleni Mikulec, Štefici Bertol i Darku Krušelju

Objavljeno: 09.12.2018. zagorjeinternational

U prostorijama Područne škole Krušljevo Selo, udruga “Petrože – Krušljevo selo” održala je drugu redovnu Skupštinu, na kojoj je na prijedlog predsjednika i voditelja udruge, Darka Krušelja, prihvaćeno izvješće o radu, programu i aktivnostima koje su odrađene do 8. prosinca ove godine. Doneseni su i jednoglasno usvojeni financijski plan i plan programa rada za 2019. godinu.
– Skupština, koju čine svi članovi udruge ujedno su i razmotrili aktivnosti i obaveze koje se moraju odraditi do kraja poslovne godine kao i one koje su preostale za početak 2019., a koje su ostale u sklopu projekta “A kaj štrumfaš 2.0“, koji sufinanciraju Krapinsko-zagorska županija i grad Oroslavje – rekao je Darko Krušelj.
Na Skupštini su u okviru 10. obljetnice postojanja udruge, podijeljene i zahvalnice osnivačima udruge: Zdenki Krušelj, Jeleni Mikulec, Štefici Bertol i Darku Krušelju. Nakon završetka radnog dijela slijedilo je zajedničko druženje uz okrjepu i osvježenje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba