Poznati detalji prometne nesreće koja se jučer poslijepodne dogodila u Preseki Petrovskoj

Zbog neprilagođene brzine udarila u stražnji dio traktora koji se potom prevrnuo, a 70-godišnji vozač pao s njega i teško se ozlijedio

Objavljeno: 04.12.2018. JJ

U ponedjeljak oko 15.20 sati u Preseki Petrovskoj došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Do prometne nesreće došlo je kada 36-godišnja hrvatska državljanka brzinu kretanja osobnog vozila nije prilagodila prometnoj situaciji ispred sebe te uvjetima preglednosti, pa se nije pravovremeno zaustavila iza traktora. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila u stražnji lijevi dio traktora, kojim je upravljao 70-godišnji hrvatski državljanin. Uslijed udara, došlo je do zanošenja traktora, udara kotača traktora u rubni kamen nogostupa te prevrtanja traktora na lijevu bočnu stranu, pri čemu je vozač traktora ispao sa sjedišta te pao na asfaltnu površinu nogostupa.
U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač poljoprivrednog traktora, koji je vozilom hitne pomoći prevezen u Opću bolnicu Zabok i bolnicu hrvatskih veterana, a nakon pružene pomoći prevezen je u Klinički bolnički centar “Sestre milosrdnice” u Zagreb.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba