Uspješan nastup članova Wolf Gyma VT na Otvorenom prvenstvu u wushu disciplinama – trofej “Beogradski ratnik”

Leon Beber najbolji natjecatelj turnira, zagorski borci se kući vratili sa šest prvih i šest drugih mjesta

Objavljeno: 04.12.2018. JJ

U Beogradu, u sportskoj dvorani Osnovne škole “Ujedinjene nacije”, održano je Otvoreno prvenstvo Beograda 2018. u wushu disciplinama, trofej “Beogradski ratnik”. Natjecanje se odvijalo u sanda borbama u svim dobnim uzrastima, dok su wushu discipline Taiji Quan (Tai Chi Chuan ) i Wing Chun predstavljene u revijalnom dijelu natjecanja.

12 natjecatelja

Na natjecanju su nastupili klubovi iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, te Wolf Gym VT kao predstavnik Hrvatske. Ukupno je nastupilo 120 natjecatelja, od toga 12 natjecatelja Wolf Gyma VT. Natjecanje je bilo osmišljeno na način da svaki borac u jutarnjem dijelu priredbe odradi kvalifikacijsku borbu, te da pobjednici nastupe u finalu u večernjem dijelu priredbe. Svi natjecatelji Wolf Gyma VT dobili su kvalifikacijske borbe te su ušli u finale. Kao pobjednici izašli su iz šest finalnih mečeva i to jednoglasnom sudačkom odlukom, dok su također i šest finala izgubili, od toga četiri nakon dodatne runde, podijeljenom sudačkom odlukom.
– Moglo je to otići i na našu stranu, ali presudila je prednost domaćeg terena za beogradske natjecatelje – kažu iz kluba.

Ostvareni rezultati

Prva mjesta u svojim dobnim i težinskim kategorijama osvojili su: Martin Prekrat (mlađi pioniri do 32 kg), Nik Špoljar (mlađi pioniri do 45 kg), Jurica Tušak (stariji pioniri +75 kg), Lucija Prekrat (starija pionirka do 48 kg), Lea Beber (kadetkinja do 56 kg) i Leon Beber (juniori do 65 kg). Druga mjesta u svojim dobnim i težinskim kategorijama osvojili su: Tin Stiperski (mlađi pioniri do 30 kg), Ivan Gašparić (stariji pioniri do 48 kg), Martina Tušak (starije pionirke do 38 kg), Luka Barac (mlađi pioniri + 75 kg), Lea Špoljar (starije pionirke do 52 kg) i Roko Horvatin (kadeti do 52 kg).
Leon Beber je dobio i trofej za najboljeg natjecatelja turnira.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba