EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO – ISPUNJENO BANDIĆEVO OBEĆANJE IZ RADOBOJA: Povratak izravne autobusne linije Krapina – Zagreb – već od ove subote

ZAGORCI BESPLATNO NA ADVENT: Vikendom gratis vožnja do Zagreba, a od ponedjeljka do petka ponovno ide redovna linija, s polaskom u 6.30 i povratkom u 16.30 sati

Objavljeno: 29.11.2018. AB

Kako je pred vratima Advent u Zagrebu, a gradonačelnik Milan Bandić je prije dva tjedna u Radoboju, na osnivačkoj skupštini svoje stranke, najavio da će na najljepši advent u Europi voziti izravna autobusna linija iz Krapine, provjerili smo s načelnikom Radoboja, odnedavno i članom te županijskim povjerenikom Stranke solidarnosti i rada BM 365, Anđelkom Topolovcem, da li se nešto radilo po tom pitanju.

“To je nedopustivo”

Podsjetimo, Bandić je na skupštini u Radoboju rekao kako je od saborske zastupnice Marije Puh saznao kako je odnedavno ukinuta autobusna linija Krapina – Zagreb te da je to nedopustivo.
– Dogovorit ćemo s Presečkim da iz Krapine na Advent u Zagrebu od 1. prosinca vozi direktna linija, kaj košta da košta – obećao je tada Bandić.
– Naravno, držimo se naše riječi i dogovora. Linija kreće već ove subote, u 15 sati iz Krapine, odnosno s autobusnog kolodvora Krapina Nova, a povratak je sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora u 21 sat. Za vrijeme zagrebačkog Adventa, dakle, cijeli prosinac te će izravna linija Krapina – Zagreb, voziti subotom i nedjeljom, i to besplatno. Stoga pozivamo Zagorce da posjete Advent u Zagrebu – rekao nam je Topolovec.

Komercijalna cijena

Dodao je kako to nije sve, već da je s Presečki grupom dogovorena i redovna izravna linija Krapina – Zagreb, od ponedjeljka do petka, po redovnoj komercijalnoj cijeni.
– Ta linija kreće u ponedjeljak, 3. prosinca i polazak je u 6.30 sati iz Krapine, a povratak je u 16.30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb – ekskluzivno nam je potvrdio Topolovec, otkrivši da će se u ponedjeljak u tom autobusu uz njega voziti i Milan Bandić, saborska zastupnica Marija Puh, krapinsko – zagorski župan Željko Kolar i gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba