MNK Jesenje ni u 7. kolu 1. HMNL nije uspjelo doći do premijerne prvoligaške pobjede

Nakon domaćeg remija s Brodom, smijenjen trener Jesenja Branko Digula

Objavljeno: 20.11.2018. zagorjeinternational

Nakon još jednog remija na domaćem terenu, ovaj put s MNK-om Brod 035 (2:2), smijenjen je trener Jesenja Branko Digula. Nakon sedam prvenstvenih kola Jesenje je još uvijek bez pobjede, s tri remija i četiri poraza.
Podsjetimo, Jesenje je prvoligašku sezonu otvorilo tijesnim porazom u Osijeku (5:4), a u drugom kolu osvojen je prvi prvoligaški bod na krapinskom parketu protiv dubrovačkog Squarea (4:4).
Uvjerljivi poraz Jesenje je pretrpjelo u 3.kolu u Vrgorcu (8:0), nakon čega je uslijedio i poraz kod Crnice (4:2). U 5. kolu “zeleni” su remizirali kod kuće s Alumnusom (2:2), da bi uslijedio poraz kod Universitasa (4:1) i remi s Brodom 035 ovog vikenda (2:2). Ostaje za vidjeti tko će naslijediti Digulu na užarenoj klupi, a tko god to bio očekuje ga težak zadatak, jer čak tri kluba ispadaju iz lige ove sezone. Ipak, ostanak u prvoj ligi još je uvijek ostvariv, budući da devetoplasirani MNK Brod 035 ima tek dva boda više od Jesenja. No, u sljedećem kolu Jesenje ide na najteže gostovanje, kod vodećeg MNK-a Novo Vrijeme Apfel, dok im kolo kasnije u goste dolazi Futsal Dinamo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba