Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela ponosna na dvije nagrade “Simply the best” uručene Grešnoj Gorici iz Desinića i manifestaciji “Zvjezdarenje” Muzeja “Staro Selo” Kumrovec

Milan Kladnički: Ovo je pokazatelj da se na našem području radi ozbiljno, što rezultira vrhunskim rezultatima i zadovoljstvom posjetitelja

Objavljeno: 20.11.2018. ivanabelosevic

U sklopu 20. Poslovno – turističke burze PUT, kao što smo već izvještavali, prošlog su tjedna dodijeljene godišnje nagrade Udruge hrvatskih putničkih agencija i časopisa “Way to Croatia” pod nazivom “Simply the best”. S područja Krapinsko – zagorske županije, nagrađeni su Restoran, vinarija i pansion “Vuglec breg”, manifestacija “Kostelska pištola”, Kamp Terme Jezerčica iz Donje Stubice, a čak dvije nagrade otišle su na područje koje pokriva Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić i Zagorska Sela. Nagrađena je Klet Grešna Gorica iz Desinića te manifestacija “Zvjezdarenje uz blagdan Tri kralja”, koju organizira Muzej “Staro selo” iz Kumrovca.

Kreativnost i inovativnost

Tim povodom, u Kumrovcu je danas održana prigodna svečanost. Direktor Turističke zajednice područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela Milan Kladnički pojasnio je o kakvim je nagradama riječ te koji je njihov značaj za spomenute tri općine.
– Ponosni smo što smo dobitnici dviju nagrada za kreativnost i inovativnost “Simply the best”. Muzej je osvojio nagradu u kategoriji manifestacije, u grupi očuvanje tradicijskih lokalnih običaja u kontinentalnoj Hrvatskoj za “Zvjezdarenje uz blagdan Tri kralja”, kojom se od zaborava čuvaju narodni običaji i tradicija i sadržajno se obogaćuje ponuda Hrvatskog zagorja – istaknuo je Kladnički.

Ponuda zagorskih jela

– Klet Grešna Gorica osvojila je pak nagradu u kategoriji ugostiteljski objekti, za ponudu tradicijske hrane i pića, za iznimnu kvalitetu usluge i raznoliku ponudu zagorskih tradicijskih jela kojom se uz sadržajnost i uređenost imanja, daje poseban doprinos kvaliteti turističke ponude Hrvatskog zagorja. Ove nagrade pokazuju da se u našem području radi ozbiljno i u skladu s pravilima struke, što rezultira vrhunskim rezultatima i ponudom, zadovoljstvom posjetitelja i pozitivnim turističkim rezultatima – zaključio je Kladnički.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba