Stiže novo prestižno priznanje za zagorski turizam

Među dobitnicima ovogodišnje nagrade “Simply the best” su Grešna Gorica, Vuglec Breg, Kamp Terme Jezerčica i Kostelska pištola

Objavljeno: 15.11.2018. zagorjeinternational

U sklopu 20. Poslovno – turističke burze PUT, u Hotelu Turist u Varaždinu danas će se dodijeliti godišnje nagrade Udruge hrvatskih putničkih agencija i časopisa “Way to Croatia” – “Simply the best”. Kako doznajemo, među dobitnicima nagrada su i zagorski predstavnici. Radi se o Seoskom turizmu Grešna Gorica iz Desinića, koja je nagrađena u kategoriji “ugostiteljski objekti s ponudom tradicijske hrane i pića – kontinentalna Hrvatska”, zatim je tu Vinarija, pansion i restoran “Vuglec Breg” iz Škarićeva, koji je dobitnik nacionalne godišnje nagrade u kategoriji “ugostiteljski objekti – smještajni objekti s ponudom dodatnih sadržaja u destinaciji”, pa Kamp Terme Jezerčica iz Donje Stubice, u kategoriji “novi projekt u turizmu” i poznata pregradska manifestacija “Kostelska pištola”, za očuvanje tradicijskih lokalnih običaja – kontinentalna Hrvatska.
Turistička burza PUT najstariji je hrvatski B2B turistički susret koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.
Nagrada “Simply the best” za kreativnost i unapređenje turističke ponude dodjeljuje se u šest kategorija, za ugostiteljstvo, manifestacije, kulturu, putničke agencije, inovativne projekte i osobe, a burza se održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba