Dodatne prijave mogu se izvršiti isključivo fizički, a kotizaciju je moguće platiti samo gotovinom

Produljene prijave za 48. izdanje Malonogometnog turnira Kutija šibica

Objavljeno: 12.11.2018. zagorjeinternational

Organizacijski odbor ovogodišnjeg Malonogometnog turnira Kutija šibica 2018. powered by Coca Cola odlučio je, slijedom pristiglih zahtjeva za dodatnim prijavama, iste produžiti za još jedan dan. Tako su sve momčadi koje nisu stigle do roka obaviti prijavu, dobile priliku to učiniti i u utorak, 13. studenoga. Važno je napomenuti kako se dodatne prijave momčadi u utorak mogu izvršiti isključivo fizički u Domu sportova od 12 do 20 sati, a kotizaciju je moguće platiti samo gotovinom.
Upisnina za turnir seniora i veterana iznosi tisuću kuna, dok je cijena upisnine za Turnir žena, po sugestiji gradonačelnika Milana Bandića, prošle godine snižena na simboličnih 200 kuna po ekipi.
Nakon završetka prijava, slijedi izvlačenje prijavljenih parova u četvrtak, 16. studenoga. Prve utakmice ovogodišnje Kutije igraju se 24. studenoga u gradskim dvoranama Dom sportova – dvorana 2, SD Trnsko, SD Peščenica i SD Dubrava.
Više informacija o turniru dostupno je na www.kutija-sibica.hr, putem Facebook profila i maila: [email protected]

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter