U ponedjeljak počele prijave za 48. izdanje Malonogometnog turnira Kutija šibica, a već prvog dana prijavilo se deset ekipa

Samouvjereni prošlogodišnji prvaci MNK Cvjetno Poliklinika Milojević poručili: Pričuvajte nam taj pehar još dva mjeseca

Objavljeno: 08.11.2018. zagorjeinternational

U ponedjeljak su započele prijave za 48. izdanje Malonogometnog turnira Kutija šibica 2018. powered by Coca Cola, a već prvog dana prijavilo se deset ekipa, među kojima je, već tradicionalno, i poznata ekipa URIHA. Dan kasnije prijavili su se također česti sudionici Kutije, ekipa Dimnjačarstvo Sopot, koju je došao prijaviti kolega u dimnjačarskom odijelu ne bi li im donio sreću, a četvrtog dana stigli su i predstavnici prošlogodišnjih osvajača glavnog turnira MNK Cvjetno Poliklinika Milojević.
– Pričuvajte nam taj pehar još dva mjeseca – poručili su igrači Vedran Matošević i Jakov Grcić, najavivši tako obranu titule.

Rođendanski poklon

Inače, Matošević je bio proglašen najboljim igračem turnira 2016. godine, a njegov suigrač Grcić najboljim igračem Kutije 2008. godine, pa je jasno kako MNK Cvjetno Poliklinika Milojević ništa ne prepušta slučaju te je ekipa odlučna u namjeri da pehar zadrži i ove godine. Dodatni im je motiv činjenica da njihov sponzor Nikola Milojević krajem prosinca slavi rođendan, pa bi mu dečki za poklon darovali još jednu titulu osvajača Kutije šibica.

Do 12. studenoga

Svoju su prijavu obavili i predstavnici MNK Čulin Mlin iz Livna, potvrđujući tako međunarodni karakter Kutije šibica. Prijavu je odradio mladi Ivan Matan, u ekipi je i njegov brat Ante, a dolaze iz sportske obitelji, budući da je i njihov tata Boro Matan iskusni malonogometaš koji je još 1995. godine osvojio Kutiju šibica s ekipom MNK Sec.
Prijave se nastavljaju do 12. studenoga, a moguće ih je obaviti putem web stranice www.kutija-sibica.hr, putem linka za prijave na portalu Sportskih novosti, te izravno u Domu sportova, Trg Krešimira Ćosića 11, I. kat, soba 125, svakog dana od 12 do 20 sati.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter