Najjači malonogometni turnir u regiji igrat će se od 25. studenoga do 30. prosinca

U ponedjeljak počele prijave za 48. izdanje popularnog Malonogometnog turnira Kutija šibica

Objavljeno: 06.11.2018. zagorjeinternational

Prijave za 48. izdanje popularnog Malonogometnog turnira Kutija šibica 2018. powered by Coca Cola počele su u ponedjeljak, 5. studenoga, i trajat će do 12. studenoga.
Uz seniorski turnir, ove godine se igra i 12. izdanje veteranskog turnira te 3. turnir žena, koji polako postaje sve atraktivniji i zanimljiviji zagrebačkoj malonogometnoj publici.
Kao i prijašnjih godina, uz ekipe iz Hrvatske, očekuje se i velik broj momčadi iz regije, pa će i ovogodišnja Kutija šibica zasigurno biti najjači malonogometni turnir u regiji.
Uz već popularnu “Dvojku” Doma sportova, turnir će se odigravati i u sportskim dvoranama u Trnskom, na Peščenici i u Dubravi, od 25. studenoga do 30. prosinca.
Prijaviti se mogu svi koji žele, ako ispunjavaju propozicije. To znači da se za veteranski dio turnira mogu prijaviti igrači stariji od 1980. godišta, dok za turnir žena i seniora igračice tj. igrači moraju imati navršenih 16 godina života.
Kotizacija je ostala na razini prošlogodišnje, što znači 1000 kuna za seniore i veterane te 200 kuna za žensku Kutiju. Prijave je moguće odraditi putem web stranice www.kutija-sibica.hr, putem linka na portalu medijskog partnera Sportskih novosti te izravno u Domu sportova, Trg Krešimira Ćosića 11, I. kat, soba 125, svakog dana od 12 do 20 sati.
Više informacija dostupno je na službenoj stranici turnira, na Facebook profilu te putem maila [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba