AKO NE VOZIŠ HYUNDAI TUCSON, NISI COOL: Hyundai Štagar iz Marije Bistrice i ove je jeseni za vas pripremio brojne pogodnosti i popuste

Dođite na probnu vožnju ili se jednostavno kući odvezite u novom, bogato opremljenom Hyundai Tucsonu – Winter Edition

Objavljeno: 21.10.2018. zagorjeinternational

I ove jeseni Hyundai Štagar iz Marije Bistrice pripremio je za vas brojne pogodnosti i popuste. Sve zainteresirane pozivaju na probne vožnje Hyundai Tucsona i Hyundai KONE, a u ponudi je bogato opremljeni Hyundai Tucson u limitiranom paketu opreme – Winter Edition, za samo 159.990 kuna.

Svoje snove možete ostvariti i s novom Hyundai KONOM, od sada dostupnom u dizelskoj i benzinskoj varijanti, sa širokom ponudom paketa opreme, već od 119.990 kuna. Na modelima vozila Hyundai i10, i20 i i30 očekuju vas popusti i gratis dodatna oprema.
Sva Hyundai vozila imaju puno tvorničko jamstvo pet godina bez ograničenja kilometraže i 12 godina jamstva na prohrđavanje. Pri kupnji vozila u ovoj akciji, osigurano je pravo na dodatne popuste na redovne servise kroz svih pet godina jamstvenog perioda.

Posjetite Hyundai Štagar, prodajno servisni centar, na adresi Stubička cesta 20, Marija Bistrica, gdje će vas dočekati stručno i ljubazno osoblje, spremno odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice, te upotpuniti vaše iskustvo kupnje novog automobila.

Hyundai Štagar – i razum i osjećaji!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba