Uživajte u shoppingu i istražite popuste u omiljenom centru shoppinga i zabave za cijelu obitelj

West Shopping Utorak uz najbolje popuste u Westgateu!

Objavljeno: 07.10.2018. zagorjeinternational

Westgate Shopping City svojim posjetiteljima opet donosi najbolje popuste u kojima će uživati svi uzrasti. Svakog mjeseca, drugi utorak u mjesecu od 10 do 21 sat na West Shopping Utorku možete obogatiti svoju garderobu uz mnogo super popusta poznatih brendova kao što su Mango, Benetton, s.Oliver, Europa 92, CCC, Di Caprio by Varteks, Mass, Sportina, Ecco, Baby Center, Magic Baby, Hervis, Vitapur i mnogi drugi. A za toplije uređenje doma, tu je novootvorena trgovina Percasa!

 Westgate na West Shopping Utorku najsretnije časti shoppingom!

 Dođite na West Shopping Utorak 9. listopada, uživajte u shoppingu i istražite popuste u omiljenom centru shoppinga i zabave za cijelu obitelj. Najsretnije posjetitelje će shopping patrola počastiti Westgate poklon karticama za ludi shopping nove jesenske kolekcije haljina, tunika, majica, hlača i cipela uz koje se lakše podnose sve jesenski dani. Vani je sve hladnije, a Vi se zaputite u Westgate gdje će Vas ugrijati odlični popusti na West Shopping Utorku!

Velika sniženja na odjeću, obuću, kozmetiku, dječji asortiman, sportsku opremu ili asortiman za kućanstvo učinit će prelazak na hladnije dane veselijim i ugodnijim. A dok se umorite od shoppingiranja, sjednite u preuređeni Havana Club gdje Vas čekaju posebne ponude po odličim cijenama.

 Dok vi šopingirate, djeca uživaju!

 Dok roditelji love najbolje popuste, djeca uživaju u nezaboravnoj zabavi koju im pruža najveća igraonica u Hrvatskoj Kid’s World, uz pregršt veselog sadržaja i šarenih likova. Svakako posjetite i Muzej automobila Ferdinand Budicki te zaboravite sve dosadne utorke i dođite na West Shopping Utorak 9. listopada.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba