Iz Općine Bedekovčina pozivaju mještane

UKLJUČITE SE U RASPRAVU: Svojim prijedlozima i sugestijama dajte svoj doprinos izradi što kvalitetnijeg Lokalnog programa djelovanja za mlade

Objavljeno: 06.10.2018. JJ

Općina Bedekovčina organizira javnu raspravu o nacrtu prijedloga Lokalnog programa djelovanja za mlade u Bedekovčini za razdoblje 2018. – 2023., koja će se održati u utorak s početkom u 14 sati u dvorani za sastanke Općine Bedekovčina.

– Pozivamo sve zainteresirane da se odazovu na javnu raspravu te svojim komentarima, prijedlozima i sugestijama daju doprinos izradi što kvalitetnijeg Lokalnog programa djelovanja za mlade u Bedekovčini – poručuju iz Općine.

Također, u tijeku je internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za nacrt prijedloga, a svoje komentare, prijedloge i sugestije svi zainteresirani mogu putem obrasca dostaviti zaključno do 9. listopada na adresu elektronske pošte [email protected], osobno ili pisanim putem, na adresu Trg Ante Starčevića 4, 49221 Bedekovčina.

Tekst nacrta, kao i obrazac za dostavljanje komentara i prijedloga, može se pronaći na internetskoj stranici Općine Bedekovčina – https://www.bedekovcina.hr/savjetovanje-zainteresiranom-javnoscu1/.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba