SVEČANI PRIJEM ZA NOVOROĐENČAD I NJIHOVE RODITELJE U BEDEKOVČINI

Sedamnaestero mališana dobilo novčane nagrade i bodije s natpisom “Ja volim Bedekovčinu”

Objavljeno: 02.10.2018. zagorjeinternational

U prostorijama Općine Bedekovčina održan je svečani prijem za sedamnaestero djece rođene u srpnju i kolovozu ove godine. Nazočne roditelje i djecu pozdravili su načelnik općine Darko Ban, njegov zamjenik Janko Buzjak i predsjednica Društva Naša djeca Bedekovčina Ljubica Gorički.

Kvalitetno obrazovanje

Načelnik je roditelje upoznao s aktivnostima koje Općina Bedekovčina provodi na području brige o djeci i mladima.
– Općina Bedekovčina osigurava kvalitetan odgojno – obrazovni sustav već od najranije dobi, kao i brojne pomoći roditeljima, kako bi djeci omogućili bezbrižno, veselo i prije svega kvalitetno odrastanje. Općina roditeljima stoji na raspolaganju za pomoć u rješavanju svih problema s kojima se susreću – rekao je načelnik Ban.
Predsjednica DND-a Ljubica Gorički roditeljima je održala predavanje o prvim godinama života djece te udijelila stručne savjete vezane uz odgoj i brigu o djeci.

Čestitke učenika

Roditelji su za prvo dijete nagrađeni s tisuću kuna, za drugo s 1500, za treće i četvrto s dvije tisuće, a za peto i svako sljedeće novorođeno dijete s pet tisuća kuna. Također, roditeljima i djeci darovano je cvijeće i dječji bodići “Ja volim Bedekovčinu“ te čestitke koje su izradili učenici Osnovne škole Stjepana Radića Brestovec Orehovički, kao i CD “Prve tri godine su najvažnije”. (ib)

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter