Ovog vikenda super ponude odjeće, obuće, dječjeg asortimana, sportske opreme, školskog pribora i artikala za uređenje dječjih soba

Natrag u školu uz profesora Baltazara i Šerifsku školu u Westgateu!

Objavljeno: 31.08.2018. zagorjeinternational

Škola počinje, ljetni praznici su iza nas, a Westgate Shopping City svojim školarcima, ali i onima koji će to tek postati, olakšava povratak školskim obavezama.

Super ponude odjeće, obuće, dječjeg asortimana, sportske opreme, školskog pribora i artikala za uređenje dječjih soba učinit će vašim školarcima povratak u školu ugodnim i manje stresnim.

 

A dok vi shoppingirate i tražite najbolju školsku opremu, mališani u subotu 1. rujna od 17 sati mogu uživati u druženju s popularnim profesorom Baltazarom i njegovim prijateljima. Luda, ali poučna zabava uz kreativne radionice, baltazarske igre i baltazarski tulum učinit će boravak u Westgateu nezaboravnim! Na druženje uz profesora Baltazara stižu slon Koko i miš Igor. A za posljednju feštu prije početka naporne školske godine, u nedjelju 2. rujna od 16 sati tu je luckasta Šerifska škola gdje će vaši najmlađi moći pokazati tko je glavni šerif u Westgateu. Umijeće skakanja u šerifskoj vreći i hvatanje konja lasom te šerifski test donijet će malim šerifima i prave šerifske značke.

Povratak školskim obavezama nije nikada bio zabavniji uz Westgate i zato iskoristite vikend te uživajte u ugodnoj obiteljskoj atmosferi Westgate Shopping Cityja uz kavicu i dobar shopping u trgovinama poznatih brendova kao što su Reserved, s.Oliver, Europa 92, Terranova, Müller, Froddo, Mass, CCC, Benetton, Ciciban i mnogi drugi.

Ne morate brinuti niti za prijevoz, jer Westgate autobusi svaki dan voze te do omiljenog shopping centra potpuno besplatno.

Dođite u Westgate Shopping City i uz odličan shopping za cijelu obitelj, svoje najmlađe dovedite u najveću dječju igraonicu Kid’s World na nezaboravnu zabavu!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter