U kumrovečkoj osnovnoj školi, kao i u još četiri zagorske škole, od ponedjeljka kreće provođenje eksperimentalnog programa “Škola za život”

SPREMNI ZA KURIKULARNU REFORMU: OŠ Josipa Broza opremljena s 11 prijenosnih računala te projektorom

Objavljeno: 30.08.2018. zagorjeinternational

U Osnovnoj školi Josipa Broza u Kumrovcu u ponedjeljak započinje eksperimentalni program “Škola za život”, pa je u tu svrhu škola opremljena suvremenom informatičkom opremom. Općina Kumrovec je u suradnji s Krapinsko – zagorskom županijom, Ministarstvom znanosti i obrazovanja, Općinom Zagorska Sela i drugim donatorima za potrebe škole osigurala 50 tableta, tri kompleta pametnih ploča sa svom pripadajućom opremom, 11 prijenosnih računala, te projektor s mogućnošću projekcije s računala i s pametnih uređaja. U srijedu je u školi održana primopredaja 11 prijenosnih računala te jednog projektora, kojoj su prisustvovali načelnik Kumrovca Robert Šplajt, ravnateljica OŠ Josipa Broza Željka Topfer, načelnica Zagorskih Sela Ksenija Krivec Jurak te zamjenica načelnika Kumrovca Danijela Lončar.
Do kraja rujna očekuje se isporuka, instalacija i puštanje u rad sve nabavljene informatičke opreme. Ove je godine Općina nabavila i udžbenike za sve učenike tamošnje škole te OŠ Đure Prejca iz Desinića, koji imaju prebivalište na području općine Kumrovec. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba