Sutra će se od 7 do 17 sati rekonstruirati plinovod na pješačkom mostu kod OŠ Augusta Cesarca, pa će u nekoliko krapinskih ulica na snazi biti redukcija plina

OTVORENJE NAJKASNIJE U PETAK: Radovi su se nažalost malo odužili, međutim najvažnije je da je most sada saniran i siguran

Objavljeno: 28.08.2018. zagorjeinternational

Gradska plinara Krapina d.o.o., sutra će pristupiti izvođenju rekonstrukcije plinovoda na pješačkom mostu kod Osnovne škole Augusta Cesarca – spojni most Ulice Petra Zrinskog i Krste Frankopana, sa Šetalištem Ivana Vrencea, zbog čega će od 7 do 17 sati doći do redukcije plina u ulici P. Zrinskog i K. Frankopana, bana Josipa Jelačića, u naselju Dolac, Šetalištu Vilibalda Sluge i ulici Hrvatskih branitelja.
Iz plinare poručuju korisnicima da je, ako neće imati plina, potrebno odblokirati regulator ispred plinskog brojila, i odzračiti na potrošaču plinsku instalaciju (štednjak). U slučaju bilo kakvih problema, može se kontaktirati dežurna služba Gradske plinare Krapina na broj telefona 091/371-1718.
Inače, iz Grada Krapine poručuju da će most biti pušten u promet za pješake u četvrtak, odnosno najkasnije u petak.
– Nažalost, radovi su se odužili zbog dosta loših vremenskih uvjeta u lipnju i srpnju, a osim toga, kada se most otvorio, vidjelo se da je u daleko lošijem stanju nego što se uopće moglo pretpostaviti. Stoga je trebalo dodatno izmijeniti glavni nosač i još neke dijelove. Međutim, ono što je najbitnije, jest da je most sada saniran i siguran, jer je ovakav kakav je bio do sada, predstavljao opasnost za sve pješake i dobro je da se nikome ništa nije dogodilo – rekao nam je krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović. (ib, ab)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba