POTEŠKOĆE U PROMETU I VREMENSKE NEPRILIKE

U Marincima, u sudaru s traktorom, ozlijeđen motociklist, u Lazima Krapinskim stablo palo na električne vodove

Objavljeno: 11.07.2018. JJ

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 98 poziva. Kao što smo već izvijestili, prilikom slijetanja s ceste i prevrtanja traktora u Sekirišću, u općini Sveti Križ Začretje, smrtno je stradala muška osoba. U Marincima (grad Pregrada) se pak dogodio sudar traktora i motocikla, prilikom čega je motorist zadobio teške tjelesne ozlijede, dok je u sudaru dvaju osobnih vozila u Bračku, na sreću, nastala samo materijalna šteta.
Dežurne službe su uklanjale bale sijena s ceste u Švaljkovcu i vreće smeća u tunelu na D1 ispod Starog grada u Krapini. Neprilike je uzrokovao i sinoćnji snažan vjetar, pa je tako zaprimljena dojava iz Mrzlog Polja da preko ceste visi telefonski kabel. U Lazima Krapinskim stablo je palo na električne vodove, te je tom prilikom porušen i jedan stup. U Žutnici su pak dežurne službe uklanjale stablo s ceste.

Najnovije po kategorijama

“Vjetar u leđa mi je velika podrška zaposlenika, a uvjerena sam da je i Županiji u interesu da SBKT vode kompetentni ljudi, bez obzira na stranačku (ne)pripadnost”

EKSKLUZIVNO - ODLUČILA ISTUPITI: Kandidatkinja za ravnateljicu Spec. bolnice u Krapinskim Toplicama, klinička psihologinja Gordana Kamenečki o procesu izbora

“Vjetar u leđa mi je velika podrška zaposlenika, a uvjerena sam da je i Županiji u interesu da SBKT vode kompetentni ljudi, bez obzira na stranačku (ne)pripadnost”

Objavljeno: 26.11.2022. Alen Brodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter