Tradicionalni malonogometni turnir u Novim Dvorima došao do svog jubilarnog, 40. izdanja

MOŽE LI BOLJE ZA VIKEND? Red nogometa, red druženja, vrtna zabava uz Fiškale, a kao poslastica – zajedničko gledanje utakmice Rusija – Hrvatska na velikom platnu

Objavljeno: 05.07.2018. AB

Športsko društvo Novi Dvori poziva sve ljubitelje malog nogometa, ali i dobrog druženja i zabave uz odličan glazbeni program, na tradicionalni najveći malonogometni turnir u ovom dijelu Zagorja, a koji će ovog vikenda doživjeti svoje jubilarno 40. izdanje.

Turnir će se održati u petak i subotu s početkom u 20 sati na igralištu u Novim Dvorima, a izvlačenje parova je u petak u 20 sati. Organizator je osigurao i nagrade za najuspješnije ekipe: pehar, prijelazni pehar i 4000 kuna za prvo mjesto, pehar i 2000 kuna za drugo te pehar i 1000 kuna za treće mjesto.

Članovi ŠD Novi Dvori nakon subotnje finalne utakmice, već tradicionalno od 21 sat priređuju i vrtnu zabavu na kojoj će brojne posjetitelje ove godine zabavljati Fiškali.

– Ovogodišnji obljetnički turnir koji se igra u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva, bit će obogaćen i zajedničkim gledanjem utakmica na velikom platnu pa vas pozivamo da četvrtfinalnu utakmicu Rusija – Hrvatska pogledate u pravom nogometnom i navijačkom ozračju u Novim Dvorima – pozivaju organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba