U sklopu 53. Tjedna kajkavske kulture će se održati 26. Međunarodni sajam gospodarstva

Zagorski gospodarski zbor održat će se od 6. do 8. rujna – evo do kada se možete prijaviti

Objavljeno: 27.06.2018. zagorjeinternational

U sklopu “53. Tjedna kajkavske kulture u Krapini”, Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Krapina i Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije organiziraju 26. Međunarodni sajam gospodarstva “Zagorski gospodarski zbor”.

Ove godine zemlja – partner sajma je Republika Austrija, a županija-partner sajma Vukovarsko – srijemska županija.

Izložba će se održati u dvorani i na vanjskim prostorima OŠ Ljudevit Gaj Krapina, SŠ Krapina i izložbenim kućicama u Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda od 6. do 8. rujna 2018. godine.

Izložba je prodajno – izložbenog karaktera. Osnovni cilj održavanja izložbe je upoznavanje javnosti s proizvodima i proizvođačima s područja Hrvatskog Zagorja koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskog gospodarstva. Organizatori osiguravaju sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a kako je broj izlagačkih mjesta ograničen Organizatori zadržavaju mogućnost odabira prijavljenih izlagača kao i njihov smještaj na sajmu. Prednost će imati izlagači koji su se do sada pridržavali uputa i obveza putem prijavnica dobivenih od strane Organizatora Međunarodnog sajma u Krapini.

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače, obrte i tvrtke da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj izložbi dostave najkasnije do 25. srpnja 2018. godine. Mogućnost on-line prijave uz autorizaciju na https://zgz.hr/ ili na e-mail adresu: [email protected] – pozivaju organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba