BOGAT KULTURNI, ZABAVNI, DUHOVNI I SPORTSKI PROGRAM TRAJAT ĆE GOTOVO TRI MJESECA

POČINJE “LJETO U MARIJI BISTRICI”: Koncerte će održati Pravila igre, Opća opasnost i Tajči, bit će tu i Susret klapa, kao i tradicionalno Vozočašće

Objavljeno: 05.06.2018. JJ

Ove subote počinje tradicionalna manifestacija “Ljeto u Mariji Bistrici”. Tijekom sljedeća tri mjeseca, posjetitelji će moći uživati u bogatom kulturnom, duhovnom, zabavnom i sportskom programu.

“4 kapelice”

Otvorenje manifestacije obilježit će natjecanje mjesnih odbora u pripremi bistričke kotlovine ove subote, a sljedećeg se dana održava bike hodočašće u Svetište Majke Božje Bistričke te četvrta biciklijada “4 kapelice”.
Od srpnja do rujna svake nedjelje posjetitelji će moći uživati u vožnji kočijom, a nastupit će brojni izvođači i bendovi, poput Pravila igre i Opće opasnosti. Po prvi puta, u Mariji Bistrici će gostovati i Tatjana Matejaš – Tajči, koja će, uz svjedočanstvo vjere, održati i koncert na Bistričkoj kalvariji.

Kazalište na otvorenom

Bit će tu i kazalište na otvorenom, s tri predstave: “Životinjsko carstvo – tko se boji straha još”, u izvedbi kazališta “Tvornica lutaka”, “U autobusu”, u izvedbi Dramske sekcije KUD-a Lobor te “Dimnjačar” Kerekesh teatra. Održavat će se i filmske večeri, susreti folklora, tradicionalni Susret klapa… Pred kraj “Ljeta u Mariji Bistrici”, održat će se tradicionalno 16. Vozočašće konjskih zaprega, a manifestacija će završiti 12. biciklijadom Selnica – Gusakovec. Cijeli program dostupan je na Facebook stranici Visit Marija Bistrica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba