USPJEŠAN VIKEND ZA BEDEKOVČANSKI I KRAPINSKI KICKBOXING KLUB

Zmajevi u Slunju osvojili tri titule državnih prvaka, Krapinčanka Antonela Cesarec prva na turniru u Sloveniji

Objavljeno: 04.06.2018. JJ

Dvije članice Kickboxing kluba Krapina sudjelovale su na kickboxing turniru za mlađe dobne skupine u point fightingu, Izlake Open 2018., održanom u Sloveniji.
Sudjelovali su kickboxing klubovi iz Ptuja, Izlaka, Nove Gorice, Zagorja ob Savi, Izole, Pule i Krapine. Nikolina Rebić iz Kickboxing kluba Krapina, u kategoriji preko 47 kilograma, osvojila je treće mjesto, dok je Antonela Cesarec u kategoriji do 42 kilograma bila prva.
U Slunju je pak održan ovogodišnji posljednji četvrti ciklus državnih kickboxing prvenstava u tatami disciplinama kick light za starije kadete, light contact za seniore, te ring disciplini full contact za juniore i seniore.
Članovi Kickboxing kluba Zmaj iz Bedekovčine su u zahtjevnoj konkurenciji, u tri starta, ostvarili stopostotni učinak, te osvojili nove tri titule državnih prvaka: Ana Sovec je osvojila državno prvenstvo u kick lightu za starije kadetkinje do 50 kilograma, Stjepan Sedak se okitio titulom državnog prvaka u full contactu za juniore do 57 kilograma, a Ivan Bertić je bio zlatni u full contactu za juniore do 81 kilogram.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba