NASTAVLJA SE PROVEDBA PROGRAMA “AKTIVNI U ZAJEDNICI”

Odazovite se na radionice u Zaboku, Radoboju i Kumrovcu

Objavljeno: 24.05.2018. zagorjeinternational

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva nastavlja s provedbom programa “Aktivni u zajednici” u Zaboku, Radoboju i Kumrovcu.
Nakon početnih predstavljanja održanih u ožujku, Zaklada je pozvala građane da predlože svoje ideje za razvoj zajednica, a sljedeći korak je predstavljanje predloženih ideja. Pozivaju se svi građani da se odazovu radionici na kojoj će moći sudjelovati u izboru ideje i uključiti se u realizaciju.
Predstavljanja će se održati u utorak, 29. svibnja u Zaboku, Gradska galerija, od 11 do 14 sati, te istog dana u Radoboju, Centar za prirodu Zagorje, od 17 do 20 sati. U srijedu, 30. svibnja, radionica će se održati u Kumrovcu, Velika vijećnica, od 18 do 21 sat.
Nakon izbora ideja, održat će se radionica o društvenom kapitalu te razrada projektnih aktivnosti, osmišljavanje kampanje za uključivanje javnosti i donatora te, u konačnici, realizacija odabrane ideje.

Najnovije po kategorijama

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

POVODOM SVJETSKOG DANA SRCA: Klinika Magdalena tradicionalno provodi akciju besplatnog mjerenja krvnog tlaka i EKG

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

Objavljeno: 23.09.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter