ZAREDALO SE: Još jedno proljetno nevrijeme zahvatilo naše područje

U dijelovima Zagorja ponovno poplavljeni objekti, ali još je gore bilo u Zagrebačkoj županiji: Bujica nosila automobile, jedan završio u traktoru

Objavljeno: 13.05.2018. AB

Županijski centar 112 u subotu je zaprimio 95 poziva, a ponovno se njih nekoliko odnosilo na intervencije vatrogasaca zbog sinoćnjeg nevremena koje je ponovno zahvatilo dijelove Zagorja. Tako su vatrogasci na teren izašli kako bi isprali kolnik od nanosa blata u Dubrovčanu i Jalšju, te na ispumpavanje vode iz objekata u Đurmancu i Velikom Trgovišću. A nevjerojatne fotografije dolaze iz susjedne Zagrebačke županije, iz Ivanca Bistranskog, koje su objavljene na Facebook stranici Policija zaustavlja.

FOTO: Policija zaustavlja KZŽ

Tamo je naime u Ulici Ivana Pintarića bujica nosila automobile, a jedan je na kraju završio u traktoru, a građani su dojavili da su nanosi na mjestima bili viši od dva metra.

FOTO: Policija zaustavlja KZŽ FOTO: Policija zaustavlja KZŽ FOTO: Policija zaustavlja KZŽ FOTO: Policija zaustavlja KZŽ

Dogodile su se i dvije prometne nesreće na zagorskim prometnicama, u kojima je nastala samo materijalna šteta – u Žutnici kod Krapine je osobni automobil sletio s ceste, dok je u Jazvinama kod Radoboja došlo do naleta osobnog vozila na srnu.

FOTO: Policija zaustavlja KZŽ

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba