TEŠKO OZLIJEĐEN 65-GODIŠNJAK U PROMETNOJ NESREĆI U DONJOJ STUBICI

Nije se zaustavio na pružnom prijelazu označenom znakom Stop i Andrijinim križem, pa podletio pod vlak

Objavljeno: 10.05.2018. AB

U srijedu se iza 17 sati u Donjoj Stubici dogodila teška prometna nesreća, kada je automobil kojim je upravljao 65-godišnjak, podletio pod vlak koji je prometovao od Donje Stubice prema Zaboku. Kako doznajemo, do nesreće je došlo zbog nezaustavljanja automobila na željezničko – cestovnom prijelazu, koji je označen znakom Stop i Andrijinim križem, zbog čega je došlo do udara vlaka u stražnji dio vozila. Pritom je 65-godišnji vozač automobila zadobio teške tjelesne ozljede te je hitno prebačen u Opću bolnicu Zabok i bolnicu hrvatskih veterana, odakle je prebačen u bolnicu u zagrebačku Dubravu. Prema posljednjim informacijama, ozljede nisu opasne po život.

Doznajemo i da je do nesreće koja se u srijedu dogodila na staroj Zagorskoj magistrali kod Stubičke Slatine, u kojoj su se sudarili osobni automobil i teretno vozilo, zbog čega je iz teretnog vozila počelo curiti gorivo te je cesta bila zatvorena za sav promet, došlo zbog nepropisnog pretjecanja. U toj je nesreći nastala samo materijalna šteta.

U obje su nesreće morali intervenirati i vatrogasci, u Donjoj Stubici kako bi izvukli unesrećenog iz automobila, dok su u Stubičkoj Slatini zbrinuli gorivo koje je curilo iz teretnog vozila, a potom i sanirali kolnik.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba