NAPLATA ULAZA JE, KAKO JE I NAJAVLJENO, POČELA NA SAM USKRS, A GOSTE JE POZITIVNO IZNENADILA CIJENA

Na tisuće posjetitelja uživalo u šetnji oko trakošćanskog jezera, za simboličnu jednu kunu

Objavljeno: 03.04.2018. zagorjeinternational

S prvim danom travnja počela je naplata ulaza u prostor oko Dvora Trakošćan, no, to nije spriječilo na tisuće posjetitelja da sunčani Uskrsni ponedjeljak odluče provesti upravo u tom biseru Hrvatskog zagorja. Kako piše Varaždinski.hr, bilo je tu gostiju iz Varaždina, Međimurja, Zagorja, ali i Zadra, Zagreba, Gospića, poneki Slovenci te Nijemci.
Iako je prvotno bilo najavljeno da će šetnja oko trakošćanskog jezera od sada stajati pet kuna, uprava Dvora naposljetku se ipak odlučila za cijenu od simbolične jedne kune, a kako smo već pisali, cilj ove naplate nije zarada, već uspostavljanje kontrole ulaska, koje do sada nije bilo.
Pred naplatnom kućicom posjetitelji su strpljivo stajali u redu i kupovali ulaznice, bez kojih se više ne može proći kroz prolaz, a s jučerašnjim su danom otvorene i nove sanitarne prostorije.

Najnovije po kategorijama

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

POVODOM SVJETSKOG DANA SRCA: Klinika Magdalena tradicionalno provodi akciju besplatnog mjerenja krvnog tlaka i EKG

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

Objavljeno: 23.09.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter