“LJUBIT SLOBODU, A MRZIT ZLO, HRVATSKE ŽENE GESLO JE TO”

Za predsjednicu Udruge “Hrvatska žena” Krapina ponovno izabrana Marija Hlebec

Objavljeno: 28.03.2018. zagorjeinternational

Održana je redovna izborna skupština Udruge “Hrvatska žena” Krapina, koja djeluje od 1993. godine. U izvještajnom dijelu, predsjednica udruge Marija Hlebec podnijela je izvješće o provedenim aktivnostima u proteklom mandatu. Podneseno je i financijsko izvješće za proteklu godinu, te su oba jednoglasno prihvaćena. Uz navedena izvješća, prihvaćen je i plan rada i financijski plan za narednu godinu.

Rad i zalaganje

U nastavku skupštine provedeni su izbori te će i u sljedećem mandatu predsjednica biti Marija Hlebec, a izabrana su i ostala tijela udruge. Nova – stara predsjednica zahvalila je svim članicama na povjerenju i podršci te čestitala članicama koje su ušle u tijela udruge te svojim radom i zalaganjem odlučile doprinijeti njezinoj uspješnosti i prepoznatljivosti. Predsjednica je također zahvalila svim članicama na dosadašnjem angažmanu u radu udruge te ih pozvala na sudjelovanje u mnogobrojnim planiranim aktivnostima u predstojećem razdoblju.

Posjet muzeju

Nakon službenog dijela sjednice skupštine, sve članice su posjetile privatni Košarkaško – nogometni muzej Yeti u Krapini, vlasnika Borisa Vodolšaka, velikog zaljubljenika u sport, te su nastavile druženje, prisjećajući se stihova Josipe pl. Glembay, kojima je spjevala zacrtane ciljeve Društva “Hrvatska žena” još davne 1922. godine: “Za dom svoj živi, pati i radi / Sloga Hrvata nam je spas / Doći će i vama sretni dani / Zapjevajmo u sav glas / `Ljubit slobodu, a mrzit zlo / Hrvatske žene geslo je to.`”

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba