ŽENE UZVRATILE UDARAC: U sat i pol raskrinkale sve tajne muškaraca, seksa i muško – ženskih odnosa

Pet odličnih glumica do suza nasmijalo tri tjedna unaprijed rasprodanu krapinsku Festivalsku dvoranu

Objavljeno: 12.03.2018. AB

Nakon velikog uspjeha na prošlogodišnjem GFUK-u, nakon čega je uslijedila predstava “Muškarci.hr”, koju se u Krapini mogla gledati u prosincu prošle godine u dvije izvedbe u prepunoj Festivalskoj dvorani, žene su opet uzvratile udarac.

Ženski pogled

Tri tjedna prije izvedbe, predstava “5žena.com” ponovno je bila rasprodana, a sretnici su u nedjelju navečer u krapinskoj Festivalskoj dvorani mogli uživati u sat i pol smijeha uz pet odličnih glumica – Miu Anočić – Valentić, Natašu Dangubić, Ninu Erak – Svrtan, Dariu Lorenci Flatz i Jadranku Đokić.
Na duhovit i autoironičan način, kroz pet snažnih ženskih karaktera, razotkrile su sve aspekte ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima pale su maske i raskrinkale sve tajne muškaraca, seksa i muško – ženskih odnosa.
Nakon premijera u Bilbau i Madridu, kada je “5žena.com” u samo dva tjedna pogledalo preko pedeset tisuća gledatelja, predstava je postala apsolutni hit koji se izvodio u mnogim zemljama, svugdje postižući jednaki uspjeh.

Režiser Rene Bitorajac

U Hrvatskoj, u koprodukciji Teatromana i Satiričkog kazališta Kerempuh, a u režiji Renea Bitorajca, domaća verzija ovog kazališnog hita zabavlja posjetitelje svih scenskih prostora u Hrvatskoj, a i isto je ponovno učinila u nedjelju u Krapini.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba