SLUČAJ SAMOUHLJEB: Policijska istraga pokazala nove inkriminirajuće činjenice u slučaju bivšeg direktora Piškornice, Mladena Jozinovića

JEDNO BOLJE OD DRUGOGA: Ne samo da je sam sebi isplatio milijunski bonus, nego je nezakonito dobivao i veću plaću, zahvaljujući krivotvorenoj diplomi fakulteta?

Objavljeno: 12.03.2018. zagorjeinternational

Istražitelji su ovih dana otkrili novu činjenicu o bivšem šefu Piškornice Mladenu Jozinoviću (38). On je naime, navodno krivotvorio diplomu Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu. Jozinović uopće nema završen fakultet, a govorio je da ima, piše Podravski list.

Nezakonita korist

Izvori bliski županijskim vlastima, suvlasnicima Piškornice, otkrivaju kako bi Jozinovića, među ostalim, policija mogla teretiti za krivotvorenje diplome te nezakonitu financijsku korist koju je time namaknuo, budući da je imao nezasluženi visoki koeficijent za izračun plaće.
Jozinović se tijekom ispitivanja u policiji navodno vadio da je riječ o Prometnom fakultetu u Beogradu, a ne Zagrebu. No, odao ga je i životopis koji je 2012. godine, prije nego što će biti izabran za direktora, poslao županijskim skupštinama u Krapini, Varaždinu, Koprivnici i Čakovcu, koji su suvlasnici Piškornice, piše Podravski list.

Zagreb ili Beograd?

U rubrici “obrazovanje” piše: “Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci; Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, diplomirani inženjer; Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu – u tijeku magisterij”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba