MIA DIMŠIĆ ODUŠEVILA ZAGORCE SVOJIM KONCERTOM U ISPUNJENOJ FESTIVALSKOJ DVORANI

Mlada Slavonka po prvi puta zapjevala na kajkavskom, i to antologijsku pjesmu s krapinskog Festivala

Objavljeno: 10.03.2018. JJ

Krapinska Festivalska dvorana bila je sinoć ispunjena do posljednjeg mjesta, zahvaljujući mladoj glazbenici Miji Dimšić, koja je održala svoj prvi koncert u Zagorju. Ova 25-godišnja Osječanka obradovala je publiku izvedbama svojih hitova, poput “Život nije siv”, “Bezimeni”, “Sanjaj me” i “Kiša”, ali i obradama pjesama poznatih domaćih i stranih glazbenika – Tereze Kesovije, Parnog Valjka, Petra Graše, Johnnyja Casha, Dolly Parton i brojnih drugih.
Za svoje zagorske obožavatelje Mia je pripremila i posebno iznenađenje – po prvi je puta zapjevala na kajkavskom, a njezina izvedba antologijske pjesme s Festivala kajkavskih popevki, “Oko jene hiže”, izazvala je pravo oduševljenje.

Otkrila je i kako ju je na to potaknuo upravo intervju za Zagorje International uoči koncerta, u kojem smo je pitali bi li voljela nastupiti na krapinskom Festivalu, pa je tom prilikom istaknula kako bi joj bio pravi izazov zapjevati na kajkavskom. Izazov je uspješno odradila, iako je za pripremu, kako je rekla, bilo jako malo vremena.
Kao i na drugim njezinim koncertima, okupio se velik broj mališana, a dvije djevojčice Miju su usred nastupa razveselile i poklonima.
Na kraju gotovo dvosatnog programa, pjevačica je zahvalila svojoj vjernoj publici, dodavši kako će u srcu nositi svoj prvi nastup u Zagorju i prekrasni ambijent krapinske Festivalske dvorane.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba