Sinoć prometna nesreća u Sv. Križu Začretju, jutros u Andraševcu

ŽUPANIJSKI CENTAR 112: Zasad su sve ceste u županiji očišćene i prohodne, nema zastoja u prometu, ali vrijede zimski uvjeti vožnje

Objavljeno: 03.03.2018. AB

 

U petak i u noći na subotu, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 89 poziva. U tom se vremenu na području Krapinsko – zagorske županije dogodila jedna prometna nesreća i to u petak navečer u Svetom Križu Začretju, gdje je vozač izgubio kontrolu nad osobnim vozilom i izletio s kolnika. Počinjena je samo materijalna šteta. Prometna nesreća se, kako je izvijestila Facebook stranica Policija zaustavlja KZŽ, dogodila i u subotu ujutro u Andraševcu.
Prema podacima koje su prikupili u ŽC 112, od nadležnih službi zaduženih za čišćenje prometnica, na području KZŽ županijske i državne ceste su očišćene i prohodne, tako da nema zastoja u prometu, ali važe zimski uvjeti vožnje.
– Promet na A2 odvija se također bez zastoja, ali uz ograničenje brzine duž cijele dionice zbog mokrog i skliskog kolnika. Zbog snijega i kiše koja se smrzava pri dodiru s tlom savjetujemo vozačima da prilagode brzinu uvjetima na kolniku. Prema zadnjim informacijama prikupljenima od općina i gradova, sve lokalne i nerazvrstane ceste su očišćene i prohodne – izvijestili su iz Županijskog centra 112.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba