VELIKO TRGOVIŠĆE: Promocija knjige Tuđmanovog savjetnika za obranu, Stjepana Adanića – “Razmjene ratnih zarobljenika 1991. godine – Vrijeme hrabrosti i ponosa”

Knjigu će, uz autora, predstaviti ministar Tomo Medved, Miroslav Tuđman i Dinko Čutura, a poseban gost bit će bivši logoraš iz Manjače

Objavljeno: 02.03.2018. AB

Hrvatska udruga Muži zagorskog srca, Zaklada hrvatskog državnog zavjeta i Udruga ratnih veterana 1. gardijske brigade “Tigrovi” Krapinsko – zagorske županije, pozivaju na predstavljanje knjige “Razmjene ratnih zarobljenika 1991. godine – Vrijeme hrabrosti i ponosa”, autora Stjepana Adanića. Promocija će se održati u subotu, 3. ožujka, u Spomen školi dr. Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću, s početkom u 18 sati, a knjigu će predstaviti Ministar branitelja Tomo Medved, Miroslav Tuđman, Dinko Čutura i sam autor, Stjepan Adanić. Kako je istaknuto u pozivu, poseban gost na predstavljanju knjige bit će Tomislav Bedeniković – bivši zatočenik zloglasnog logora „Manjača“, koji će iznijeti osobno svjedočanstvo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba