U DOLIĆU POŽAR, U ZAJEZDI NESTALO STRUJE, A U GORNJEM KRALJEVCU TEŠKO OZLIJEĐEN VOZAČ TERETNOG VOZILA

Vozilo držao preblizu desnog ruba kolnika, prešao niz bankinu pa sletio na površinu prekrivenu snijegom

Objavljeno: 27.02.2018. JJ

Jučer oko 4.20 sati došlo je do prometne nesreće u Gornjem Kraljevcu, u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede. Do slijetanja teretnog vozila van kolnika došlo je kada je 56-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući teretnim vozilom iz smjera Novog Marofa u smjeru Budinščine, vozilo držao preblizu desnom rubu kolnika te prešao niz bankinu, izgubio nadzor nad vozilom i sletio na površinu prekrivenu snijegom. U prometnoj nesreći vozač je zadobio teške tjelesne ozlijede, a medicinska pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana.

Kvar na dalekovodu

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Krapina gasili su požar dimnjaka u Doliću kraj Krapine. Tijekom noći došlo je i do kvara na dalekovodu u Zajezdi. Tehničke ekipe HEP-a otklanjaju kvarove te se očekuje da će tijekom jutra sva naselja koja su vezana na taj dalekovod dobiti struju. Također, zbog snijega i jakog vjetra na svim zagorskim prometnicama proglašeni su zimski uvjeti vožnje.
Policijska uprava krapinsko – zagorska je pak izvijestila kako je jučer 31-godišnja hrvatska državljanka prijavila kako joj je u razdoblju od 9. do 24. veljače 37-godišnji hrvatski državljanin uputio više telefonskih poziva i SMS poruka uvredljivog i uznemirujućeg sadržaja.

Predaja streljiva

Policija je evidentirala i jednu dragovoljnu predaju streljiva. Osoba koja je željela ostati anonimna, policijskim službenicima je u sklopu akcije “Manje oružja, manje tragedija” dragovoljno predala 13 komada streljiva.
Policija i dalje poziva građane, ukoliko nezakonito posjeduju oružje, streljivo ili minsko – eksplozivna sredstva, da ga bez ikakvih sankcija predaju policijskim službenicima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba