ODRŽANE SJEDNICE MJESNIH ODBORA MIHOVLJAN, KUZMINEC I GREGUROVEC

Općina Mihovljan u 2018. godini planira asfaltirati više od dva kilometra nerazvrstanih cesta

Objavljeno: 21.02.2018. zagorjeinternational

U prostorijama Općine Mihovljan održane su sjednice mjesnih odbora Mihovljan, Kuzminec i Gregurovec. Sastanak je obuhvatio teme zimske službe, asfaltiranja nerazvrstanih cesta na području općine u 2018. godini te male komunalne akcije mjesnih odbora. Uz predsjednika i članove mjesnih odbora, na sastanku je bio i načelnik Zlatko Bartolić, koji je pohvalio rad zimskih službi. Zimska služba Općine Mihovljan raspolaže s tri izvođača, za svaki mjesni odbor po jedan.
U ovoj godini, plan Općine je, prema prioritetima koje odrede sami mjesni odbori, asfaltirati oko 1500 metara nerazvrstanih cesta na području mjesnog odbora Mihovljan, dok je za mjesni odbor Gregurovec i Kuzminec u planu oko 700 metara. Kao i do sada, građani bi osigurali prijevoz kamenog materijala. U dosadašnjem radu mjesnih odbora novost su male komunalne akcije. Sredstva za njih osigurana su općinskim proračunom, a obuhvatile bi uređenje odvodnih jaraka, zelene otoke, kameni materijal i slično.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter