ZAGORCI SE PUNI POZITIVNIH DOJMOVA VRATILI SA SUBOTNJEG HULJS-OVOG IZLETA U AUSTRIJSKI BAD KLEINKIRCHHEIM, A VEĆ SU POČELE I NOVE PRIJAVE

NE PROPUSTITE ZADNJU PRILIKU ZA VRHUNSKI PROVOD: Veliko zatvaranje HULJS sezone 17. ožujka u Turracher Höheu

Objavljeno: 21.02.2018. JJ

U kalendaru Hrvatske udruge ljubitelja skijanja protekla je subota bila rezervirana za austrijski Bad Kleinkirchheim. Sve podružnice HULJS-a, Rijeka i Istra, Varaždin i Čakovec te Krapina i Zabok, uz središnjicu Zagreb, činile su flotu od šest autobusa i 250 ljubitelja skijanja i snowboardanja u Bad Kleinkirchheimu.

Škola skijanja puna

Nakon prvih sat vremena magle, stiglo je sunce koje je grijalo skijaše na vrhunskim stazama za sve uzraste. HULJS škola skijanja pod ravnanjem Davora Puhaka bila je puna, s tri voditelja grupa i 18 sudionika. Nakon skijanja, nastavljeno je druženje uz kobasice, čaj i kuhano vino za sve članove, a bio je tu i štand s ponudom HULJS-ovih proizvoda – kape, majice, čarape, dukserice…
– Atmosfera među ljubiteljima skijanja iz zagorske podružnice svaki je puta sve bolja, a u kombinaciji s odličnim druženjem i novim poznanstvima, raste motivacija za ulaganje još više truda i napora u unaprjeđenje rada podružnice – ističe Denis Gamilec, povjerenik HULJS-a za Zagorje.

Najbolji završetak

Sljedeća je postaja austrijski Turracher Höhe, kamo se putuje u subotu, 17. ožujka, što je ujedno i veliko zatvaranje HULJS sezone. Kako ističe Gamilec, očekuje se velik broj skijaša, a HULJS Zagorje želi na najbolji mogući način završiti itekako uspješnu prvu sezonu svog rada i djelovanja. Cijena autobusa je 200 kuna, što je kotizacija koja se uplaćuje na žiroračun. Ski pass za odrasle stoji 31 euro, a za one mlađe od 15 godina 15 eura, i taj se novac prikuplja u autobusu. Autobus polazi s Hušnjakova u Krapini, a po potrebi i iz Zaboka.
Sve dodatne informacije o prijavama dostupne su na Facebook stranici HULJS-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba