OPTIKA “BABIĆ”: KVALITETA, INDIVIDUALNI PRISTUP, STRUČNO I LJUBAZNO OSOBLJE, OD SADA I U ZABOKU

“Trenutak kada vidite nešto što prije niste mogli. To je trenutak za koji radimo!”

Objavljeno: 20.02.2018. zagorjeinternational

Utjecajem intenzivnog korištenja tableta i smartphonea, broj izmjena pogleda između blizine i daljine eksponencijalno se povećao, što predstavlja ekstreman napor za cilijarne mišiće i uzrokuje stres vida. Tipični su simptomi umorne oči, glavobolja i ukočen vrat. Stres vida možete spriječiti uz ZEISS digitalne leće, koje će vam pomoći da vam oči dobro služe od ranog jutra do kasno navečer. Uz ZEISS digitalne leće imat ćete opušten vid bez stresa tijekom cijelog dana, ugodan vid bez obzira na broj izmjena pogleda iz daljine na blizinu, a one će vam omogućiti spontano privikavanje i univerzalnu upotrebu.

Praćenje trendova

Svoje ZEISS digitalne leće pronađite već danas u Očnoj optici i optometriji “Babić”. Optika “Babić” dio je obiteljske tradicije urara, zlatara i optičara, utemeljene 1967. godine. Ključ dugogodišnjeg uspjeha je profesionalna briga za svakog kupca, ali i kvaliteta proizvoda, individualan pristup te stručnost i ljubaznost osoblja, što kupci prepoznaju već 50 godina i čemu se zadovoljni vraćaju. Optika “Babić” prati trendove, sluša potrebe kupaca i tome prilagođava asortiman, u kojem se mogu naći sunčane i dioptrijske naočale renomiranih brendova.
Kako bi svim pacijentima i kupcima pružili potpunu uslugu, Optika “Babić” pruža cjeloviti pristup rješavanju problema s vidom: stručno savjetovanje i besplatnu kontrolu vida, kvalitetnu i brzu izradu naočala, veliki izbor okvira te stručnu pomoć pri odabiru, popravke svih vrsta naočala, kontaktne leće i otopine i veliki izbor sunčanih naočala renomiranih dizajnera.

Savršen vid

– Trenutak kada vidite nešto što prije niste mogli vidjeti. To je trenutak za koji radimo – poručuju u Optici “Babić”, koja je do sada svoju poslovnicu imala samo u Krapini, na adresi Magistratska 5, a od sada svoje savršene naočale možete pronaći i na adresi Josipa Broza Tita 2 u Zaboku (novi autobusni kolodvor).

Samo onda kada su leće jedinstvene kao i vaše oči, možete očekivati savršen vid, zato posjetite Optiku Babić već danas!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba