NIZOM AKTIVNOSTI, DRUŠTVO PSIHOLOGA KZŽ PRIKLJUČUJE SE OBILJEŽAVANJU TJEDNA PSIHOLOGIJE

Na predavanjima u Krapini i Zaboku doznajte kako se pripremiti za tržište rada, kako se suočiti sa stresom, što vam je potrebno za sretan život i još mnogo toga

Objavljeno: 19.02.2018. JJ

U tjednu od 19. do 25. veljače, već jedanaestu godinu zaredom, Društvo psihologa Krapinsko – zagorske županije nizom aktivnosti se pridružuje obilježavanju Tjedna psihologije, kojeg organizira Hrvatsko psihološko društvo u suradnji s Hrvatskom psihološkom komorom.
Tjedan psihologije obilježava se diljem Hrvatske, s ciljem prikaza različitih mogućnosti s pomoću kojih psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice.

Probna matura

Tjedan psihologije u Krapinsko – zagorskoj županiji obilježit će se u Ivaniću Desinićkom, stručnim posjetom Domu za psihički bolesne odrasle osobe, u četvrtak, 22. veljače.
U Srednjoj školi Krapina će se tijekom cijelog tjedna moći razgledati izložba učeničkih radova na temu “Psihologija”, a održavat će se sljedeće radionice: “Upravljanje vremenom”, “Kako se pripremiti za tržište rada”, “Kako se pripremiti za razgovor za posao”, “Body language”, “Moje samopoštovanje”, “Bonton u svakodnevnom životu”, “Što su i zašto su važne emocionalne kompetencije?”, “Dugotrajna nezaposlenost i spremnost na promjene”, “Različitost je dio nas”, “Kako prijatelji mogu pomoći” te “Stres i suočavanje sa stresom”. Bit će tu i debata, predavanje “Emocionalna inteligencija”, probna državna matura iz psihologije, te posjet učenika Centru za socijalnu skrb Krapina.

Psihologija sreće

U zabočkoj Gimnaziji Antuna Gustava Matoša sutra u 13.30 sati održat će se predavanje na temu “Psihologija ljudskih vrlina kao prilog etičkom kodeksu naše škole”, namijenjeno nastavnicima, dok je u 18 sati na rasporedu radionica namijenjena široj javnosti, pod nazivom “Unaprjeđenje kvalitete komunikacije – što je to i kako biti asertivan?”, koja će se održati u Gradskoj knjižnici “Ksaver Šandor Gjalski”. U četvrtak će se u knjižnici održati predavanje na temu “Psihologija sreće: što nam treba za sretan život?”, s početkom u 19 sati.
Sve dodatne informacije o rasporedu aktivnosti povodom Tjedna psihologije dostupne su na internetskoj stranici Hrvatskog psihološkog društva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba