MEĐIMURJE U SRPNJU PONOVNO POSTAJE SREDIŠTE ELEKTRONSKE GLAZBE

Objavljen dio izvođača koji će nastupiti šestom “Forestlandu”, najzelenijem hrvatskom festivalu

Objavljeno: 15.02.2018. zagorjeinternational

Šesto izdanje međimurskog “Forestland Festivala” održat će se za samo 150 dana, a #Forest6 je objavio i prvi dio izvođača. U 48 sati na festivalu gdje glazba ne prestaje, “Forestland” će ugostiti preko 50 DJ-eva, producenata i artista i po šesti puta postati centar elektronske Hrvatske.

Steve Allen

Od podneva u petak 13., pa sve do podneva u nedjelju 15. srpnja, najzeleniji festival Hrvatske, kako mu tepaju, ugostit će svjetski poznata DJ imena, a u prvom valu najavio je niz regionalnih artista, uz dva jača međunarodna artista. Uz pojačanje na glazbenom aspektu, pojačanje je i suradnja s mobilnom mrežom za mlade. Kao najjače ime prvog vala definitivno je Steve Allen, dugogodišnji trance producent i artist koji dolazi iz engleskog Leicestera. Tvorac “Classic Trance Anthema” već dugi niz godina nalazi se na samom vrhu Beatport ljestvica. Osim studijskog rada, Steve Allen (nekad pod umjetničkim imenom Allen&Envy) nastupa i na velikim festivalima poput “Transmission Melbourne”, a ima nastupe i na A state of Trance, The Street Parade i mnogim drugim festivalima. Nakon Allena, prvog DJ-a iz Engleske, iz makedonskog Tetova dolazi Galoski. Nadolazeća velika elektronska zvijezda, Galoski je DJ kojeg podržavaju i koji izdaje na labelima Nicky Romera i Fedde Le Granda, s milijunskim fanovima na Spotify mreži. Još od izlaska Rokavele, koju je premijerno svirao Avicii, Galoski je DJ kojeg svi veliki artisti cijene i supportaju.

Ulaznice u prodaji

S Malte dolazi Eloquentia, još jedan od trance producenata i DJ-a, projekt koji je započeo Jonathan Lia 2012. Eloquentia je DJ koji primarno fokusiran na uplifting trance/progressive trance stil glazbe te će zatvoriti Forestland Stage u subotu. No, Eloquentia priprema i jedan zanimljiv koncept za Forestroom, na kojem će također premijerno pokazati Hrvatskoj svoje čari. Iz Slovenije u prvom valu stižu dva DJ-a, svima dobro poznati Avadox, headliner #WSoF izdanja, ali i resident DJ Timo G. Tu su i dvojica hrvatskih autora, zagrebački DJ-a Dekova, te resident i organizator Sasha Mikac.
Ulaznice za 2018., šesto, izdanje Forestland Festivala mogu se pronaći u sustavu Ticket2go.hr, na odabranim prodajnim mjestima i kod lokalnih promotora.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba