Policijski službenik za prevenciju iz zagorske Policijske uprave Željko Lež održao predavanje u OŠ Zlatar Bistrica

“ZDRAV ZA 5”: Učenici upoznati sa štetnošću alkohola i ulogom koju ima kod kažnjivih ponašanja

Objavljeno: 07.02.2018. AB

 

U Osnovnoj školi Zlatar Bistrica, policijski službenik za prevenciju PU krapinsko-zagorske Željko Lež, održao je predavanje u sklopu projekta “Zdrav za 5”, koji je usmjeren na prevenciju ovisnosti i zlouporabu alkohola, te se provodi već niz godina u svim školama diljem Hrvatske.
Projekt provodi Ministarstvo unutarnjih poslova, zajedno s Ministarstvom zdravlja, Ministarstvom zaštite okoliša i prirode, te Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta. Predavanje je održano s ciljem upoznavanja učenika sa štetnošću alkohola, ulogom koju alkohol ima kod kažnjivih ponašanja, kao i sa zakonskim propisima vezanim uz njegovo konzumiranje.

Predavanja u sklopu projekta “Zdrav za 5”, održana su i u Osnovnoj školi u Zaboku i Osnovnoj školi u Svetom Križu Začretje, a održat će se i u drugim osnovnim školama Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter