JEDNA OD VODEĆIH TVRTKI ZA TEHNIČKA RJEŠENJA U ZGRADARSTVU I INFRASTRUKTURI U POTRAZI JE ZA NOVOM RADNOM SNAGOM

“LSG BUILDING SOLUTIONS” ZAPOŠLJAVA: Traži se projektni menadžer, voditelj elektro/strojarskih radova i monter elektro/strojarstva

Objavljeno: 24.01.2018. zagorjeinternational

LSG Building Solutions d.o.o., jedna od vodećih tvrtki i partner za sva tehnička rješenja u zgradarstvu i infrastrukturi, koja, osim u Hrvatskoj od 2007. godine, djeluje u više zemalja Europske unije, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori te Bosni i Hercegovini, zbog povećanog obujma posla, traži nove djelatnike.
Traži se projektni menadžer elektro/strojarstva, s visokom ili višom stručnom spremom i radnim iskustvom minimalno tri godine, na velikim projektima u području elektro i strojarskih instalacija, a sa svrhom razrade tehničkih rješenja i izrade nacrta instalacija, kao i ostalih poslova vezanih uz navedeno područje. Poželjan je pečat ovlaštenog inženjera i/ili upisnik u registar voditelja građenja. Kandidat mora imati dobre organizacijske sposobnosti, samostalnost pri razradi zadataka, te dobro poznavati opremu dostupnu na tržištu. Također mora poznavati rad na računalu, odlično poznavati AutoCAD, AX3000, Office paket – Excel te znati jedan strani jezik – njemački ili engleski.
Traži se i voditelj elektro/strojarskih radova, s višom ili visokom stručnom spremom, radnim iskustvom minimalno tri godine na projektima u području elektro i strojarskih instalacija, u svrhu nadzora i kontrole izvođenja radova, raspodjele posla radnicima i kooperantima, provjera točnosti izvedenih radova, izrada zahtjeva za potrebnim materijalom, praćenje isporuke materijala na gradilište, kao i ostalih poslova vezanih za organizaciju gradilišta.
Tvrtka LSG Building Solutions d.o.o. u potrazi je i za monterom elektro/strojarstva, sa srednjom stručnom spremom, radnim iskustvom minimalno tri godine u području elektro i strojarskih instalacija montaže jake i slabe struje, odnosno, strojarskih instalacija, kao i ostalih poslova vezanih uz montažu.
Vaše ponude sa životopisom i dokazima o zadovoljavanju uvjeta natječaja svi zainteresirani mogu dostaviti na adresu: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba