VISOKOKVALITETNI PROIZVOD PO PRISTUPAČNOJ CIJENI S MALE OBITELJSKE FARME OTVORENOG UZGOJA KOKOŠI NESILICA

U Zlataru postavljen prvi samoposlužni automat za jaja OPG-a JJAE

Objavljeno: 18.01.2018. zagorjeinternational

Na zlatarskom Trgu slobode postavljen je prvi samouslužni automat za jaja iz slobodnog uzgoja OPG-a JJAE. U jajomatu se nalaze pakiranja od 10 jaja, po cijeni od 15 kuna, te pakiranja od pet jaja po cijeni od 8 kuna. Sva jaja su u originalnoj ambalaži sa žigom na jajetu i datumom trajanja otisnutim na etiketi, gdje se nalaze i svi podaci o OPG-u i proizvodu.

Prirodna hrana

OPG JJAE pokrenut je 2010. godine, a obitelj Roginić je postupno, uz puno ljubavi i truda, izgradila malu obiteljsku famu otvorenog uzgoja kokoši nesilica koje proizvode visokokvalitetna jaja.
– Naše kokice su hranjene isključivo prirodnom hranom, kukuruzom, djetelinom i ostalim žitaricama bez dodataka, konzervansa te bez dodataka za veličinu jaja i boju žutanjka. Ponosno možemo istaknuti da je svako jaje različite veličine i boje žutanjka, zato što naše kokoši same mogu birati što žele jesti, a kako obitavaju na pašnjaku, jaja se odlikuju i posebnim mirisom i okusom. Za razliku od farmi s “kontroliranim uvjetima” ili kaveznog uzgoja, naše kokice nose duplo manje jaja godišnje, što ipak nije utjecalo na razliku u cijeni i još uvijek uspijevamo imati cijenu gotovo istu kao i oni koji se bave konvencionalnim uzgojem. Naša farma pod nadzorom je veterinarske, sanitarne i ostalih inspekcija te svakih 20 dana kontroliramo nalaz na salmonelu – kažu vlasnici, ponosni na svoj prvi jajomat.

Nude izvrsnost

– Veselimo se što smo uspjeli naš visokokvalitetni proizvod približiti dragim sumještanima i nadamo se da će prepoznati naš trud da im ponudimo izvrsnost po pristupačnoj cijeni – zaključuju članovi obitelji Roginić.
Za više informacija posjetite Facebook, internetsku stranicu OPG-a,  nazovite broj 092/34 18 449 ili pošaljite upit na e-mail adresu [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba