BLAGDANSKI DUH DARIVANJA

Zagorska liga protiv raka donirala zabočkoj bolnici uređaj za kvalitetniju postoperativnu rehabilitaciju pacijenata

Objavljeno: 25.12.2017. JJ

U blagdanskom duhu darivanja, Zagorska liga protiv raka donirala je Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana Kompex uređaj za kvalitetniju postoperativnu rehabilitaciju pacijenata na Odjelu za traumatologiju.

Donacije građana

Na svečanosti primopredaje bili su ravnatelj Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana Tihomir Vančina te predsjednik Lige Stanko Belina.
Sva sredstva koja Liga kroz godinu prikuplja donacijama građana, služe kao pomoć oboljelima, ali i za kupnju aparata i sredstava za rano otkrivanje bolesti.
Zagorska liga protiv raka već je organizirala brojne koncerte, kazališne predstave, likovne kolonije i prodajne izložbe doniranih likovnih djela, čime su se prikupila sredstva i omogućila donaciju zagorskom zdravstvu medicinske aparature u vrijednosti preko 2,5 milijuna kuna.

Sve više aktivista

– Uz sve veći broj aktivista i simpatizera, Zagorska liga protiv raka nastavlja s daljnjim radom na edukaciji, upozoravanju na važnost prevencije i ranog otkrivanja zloćudne bolesti, kao i na pomoći oboljelima, uz poziv svim zainteresiranim da se pridruže – ističe Petra Lovrečić Lončar, glasnogovornica Lige.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba