FINALNI DANI I VRHUNAC MALONOGOMETNIH UZBUĐENJA

Danas počinje pretprodaja karata za spektakularnu završnicu Kutije šibica

Objavljeno: 21.12.2017. zagorjeinternational

Polako, ali sigurno približava se završetak 47. izdanja Kutije šibica, najvećeg i najboljeg malonogometnog turnira u regiji jer “Kutija” ulazi u najzanimljiviju fazu natjecanja, u kojoj će se za titulu osvajača Kutije boriti najbolji od ukupno 206 prijavljenih ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Naime, 26. prosinca od 15 sati počinju utakmice četvrtfinala u kojima će se susresti ekipe koje pretendiraju na naslov i igrači koji će svojim potezima sigurno podizati publiku na noge i svakoj utakmici dati posebnu dozu atraktivnosti i neizvjesnosti.
Momčadi neće imati previše vremena za odmor, jer već u srijedu, 27. prosinca, počet će polufinalne utakmice glavnog turnira, kao i utakmice za treće mjesto veterana i žena, koje će ponovo donijeti samo najbolje od najboljeg što mali nogomet može ponuditi. Vrhunac će sigurno biti finalni, završni dan turnira, kada će se igrati finalne utakmice u seniorskoj, veteranskoj i u konkurenciji za žene te će se saznati pobjednici i najbolji pojedinci ovogodišnjeg izdanja “Kutije šibica”. Sve utakmice igraju se u Domu sportova, uz izravan televizijski prijenos četvrtfinala na HNTV te polufinalnih i finalnih seniorskih i veteranskih utakmica na HRT-u.
Cijena ulaznice za sva tri dana je 30 kuna te po 10 kuna za polufinale i finale. Pobjednicima su osigurane i bogate nagrade, pa će tako pobjednicima seniorskog dijela pripasti novčana nagrada u iznosu od 60 tisuća kuna plus 31.500 kuna u uslugama ustanove Upravljanje sportskim objektima. Najbolja veteranska ekipa dobit će novčani iznos od 20 tisuća kuna te 19.500 kuna u uslugama Ustanove, dok je fond ženskog turnira na prijedlog gradonačelnika Milana Bandića udvostručen, pa će pobjednicama pripasti iznos od 12,5 tisuća kuna te 10.650 kuna u uslugama Ustanove, te će na dvomjesečno korištenje dobiti sponzorski automobil BMW X1.

Karte za Kutiju šibica mogu se kupiti na blagajni Doma sportova.

Raspored rada blagajni:
23., 24., 25.12. – blagajna ne radi
Utorak, 26.12. – od 10.30 sati do 22.30
Srijeda i četvrtak, 27. i 28.12. – od 11 sati do 20 sati

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba