ZIMA DONOSI MNOŠTVO BLAGODATI, ALI ISTOVREMENO ZAHTJEVA POSEBNU BRIGU ZA VAŠU KOSU, KOŽU I NOKTE – LJEKARNE ŠVALJEK IMAJU RJEŠENJE ZA VAS!

SOLGAR SKIN, NAILS & HAIR: Najučinkovitiji proizvod za ljepotu… Jer ljepota dolazi iznutra!

Objavljeno: 14.12.2017. zagorjeinternational

Zima donosi mnoštvo snježnih radosti i blagdanskog ugođaja, no kada govorimo o ljepoti, upravo to godišnje doba od nas zahtjeva veću brigu za našu kosu, kožu i nokte. Nagle promjene temperature, hladan i suhi zrak te zagrijane prostorije, neki su od čimbenika koji mogu negativno utjecati na naš izgled, stoga je potrebno poduzeti neke korake kako bi se zaštitili od negativnog utjecaja.

Važnost hidratacije

Kosa zimi sporije raste, lomljiva je, najčešće suha i bez sjaja, a uzrok tome je suhi i hladan zrak. Iz tog razloga, preporučuje se da kosu perete najviše dva puta tjedno te da je pustite da se osuši prirodno, kad god je to moguće. Nosite samo kape od prirodnih materijala, a elektricitet kose smanjite na način da na kosu prilikom sušenja nanesete malo laka za kosu, s odgovarajuće udaljenosti od 20 do 30 centimetara. Koža je također u ovom vremenskom razdoblju sklona isušivanju, stoga je hidratacija važnija nego ikad. Ona se ne odvija samo na površini, nego se može postići i konzumacijom biljnih čajeva. Preporučuje se i da nabavite ovlaživač zraka u prostorijama, zaštitite se od sunca, čije zrake zimi mogu biti također izrazito štetne, a važno je i da spavate najmanje sedam sati dnevno.
I nokti zimi mogu biti lomljivi, krhki i bez sjaja, a da biste spriječili te negativne posljedice, hidratizirajte ih baš kao i svoje tijelo. Također se preporučuje da izbjegavate invazivne tretmane, konzumirate proteine te da nosite rukavice.
Poznato je pravilo da prava ljepota dolazi iznutra i odraz je unutarnjeg zdravstvenog stanja našeg organizma, zato je za lijep izgled kože, kose i noktiju, jedan od ključnih faktora i pravilna prehrana. Stoga tijekom zime nastojte jesti što više voća i povrća, odnosno, u svoj organizam unositi što više vitamina C.

Dobitna kombinacija

S obzirom na to da u vrtlogu užurbane svakodnevice nećete uvijek moći unaprijed planirati svoju prehranu, predstavljamo Vam najučinkovitiji proizvod za ljepotu – “Solgar skin, nails & hair”. On sadrži kombinaciju nekih od najbolje istraženih prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, neophodnih za izgradnju kolagena i keratina. Radi se o jedinstvenoj, uravnoteženoj i kompleksnoj formuli koja sadrži aminokiseline, prah crvene alge, MSM, cink, bakar i vitamin C. Upravo vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, cink pridonosi održavanju normalne kose, kože i noktiju, a bakar normalnoj pigmentaciji kose i kože.
“Solgar skin, nails & hair” je 2009. godine osvojio međunarodnu nagradu “Best of Beauty Award”, za najbolji proizvod, i odličan je dodatak za vaš svakodnevni režim ljepote, a i krasan božićni poklon nekome koga posebno volite!
Za ljepšu, sjajniju i blistaviju kosu, kožu i nokte izaberite “Solgar skin, nails & hair”!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba